JEG VIL IKKE LEVE MED DET MERE!

NÅR SHOPPING BLIVER EN ADDICTION!

En afhængighed, en trang, noget der gør dig glad lige med det samme! .. Ja sådan føles det med de fleste afhængigheder, stoffer, alkohol, smøger, sex osv.. Det udløser nogle endorfiner i hjernen som gør os SINDSYGT glade i momentet!! Men hvad med bagefter? Hvordan føles det så? Har man dårlig samvittighed, måske fordi det også er gået udover dem man elsker? Jeg tror de fleste vil svare ja til det sidste spørgsmål.

Jeg har været afhængig, og er det stadig i en mindre grad end før, dog af noget helt andet end stoffer, alkohol osv.. Min afhængighed/addiction or what ever bestod i at SHOPPE, og bruge alle de penge jeg kunne, det er jeg næsten 100 procent sikker på de fleste piger, og nok også nogen drenge kender til.

Shopping ses bare ikke altid på som en addiction, man ser ikke på det som noget farligt, men lad os lige kig på virkningen og bivirkningerne ved en shopping addiction!

1. Man bliver glad i momentet 2. endorfiner udløses 3. man føler sig helt på toppen og man glæder sig til at vise sit nye outfit måske til sin kæreste, eller de misundelige veninder som også elsker shopping.
Men hvad med bagefter? får man måske dårlig samvittighed? Har man måske brugt for mange penge? Igen er jeg sikker på at de fleste ville nikke ja til overstående spørgsmål, og dermed kan vi konstatere at shopping faktisk er en lidelse, en ADDICTION!

Nå, men jeg er så faldet I idag, og kom syndende hjem til min kæreste med en masse nyt tøj, og nogle penge mindre på kortet.
Men, men, men! Jeg tænkte, okay jeg elsker at shoppe, elsker nyt tøj, hader at få dårlig samvittighed over at bruge for mange penge, altså som bivirkning, i momentet er det da rart at smide 4000 kr efter en jakke, men bagefter ikke så rart.
Jeg gjorde det, at jeg lettede min søde numse ind i en genbrugsbutik, bad ass !! Og der fandt jeg de sødeste og flotteste, cooleste outfits, så det vil jeg da lige dele med jer. Så man kan altså godt shoppe med god samvittighed, hvis man gør det ordentligt 🙂
PERNILLE NYGAARD

IMG_0288IMG_0282IMG_0287

2 kommentarer

 • Henriette Kristensen

  Halløjsa Pernille, det god stil. Oveni købet godt for miljøet. Just looooove

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Nygaard

   Tak for kommentaren 🙂
   Og ja, det er nemlig super godt for vores miljø!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL IKKE LEVE MED DET MERE!