MODEL FOR EN DAG!?

SELVFORKÆLELSE, MERE AF DET!


Okay, nu nærmer min fødselsdag sig jo snart (BIG DAY)! Og ja, jeg er en af de typer, som føler mig priviligeret til at have fødselsdag hele ugen inden, og hele ugen efter selve dagen, det er jo mine fødselsdagsuger ikke?
Sååe jeg tænkte jo, at jeg sagtens lige kunne give mig selv en gave, lidt treatment inden den helt store dag. I did, og har nu de flotteste shellac negle i verden, dejlig efterårsfarve som jo passe lige til denne måned.
Iaften skal jeg prøve en masse nye ting, bla. en ny selvbruner som skulle være det helt nye i 2018, Men det skriver jeg meget mere om i et senere indlæg!
Neglene er lavet her. hos penobel i Frederikshavn.

PERNILLE NYGAARD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODEL FOR EN DAG!?