VERDENS BEDSTE FORLOVEDE

EN SPONTAN TUR TIL MALTA!


Vi nåede lige at lande i Aalborg efter en dejlig tur til Grækenland, i stor privat lejlighed, med egen privat pool, komme hjem i lejligheden for at se os omkring, og finde ud af at vi slet ikke var klar til at komme hjem til Danmark igen, det var alt for TRIST!
Så Mikkel tog sin computer frem og fandt den første afbudsrejse han kunne, og turen gik til MALTA!
Og vi var begge to mere end enige om at turen til Malta kun var badeferie, da vi forinden lige havde været på stor shoppetur i London. Jeg kom måske nok også til at maltraktere hele ZARA butikken i Grækenland. Så denne ferie, ingen shopping! Kunne jeg overholde det? Ikke helt, var da inde og kigge lidt, men ferien var altså bare den bedste, og jeg kan snildt anbefalde andre at rejse til Malta, det er den mest fantastiske ø, så paradisets ø kunne man kalde den.
Vi lejede en bil, som vi kunne køre rundt i hver dag, så vi kunne komme rundt om hele øen, og det gjorde vi så sandeligt også.
Vi oplevede så mange smukke ting, smagt så meget god mad, Mikkel smagte østers for første gang, han synes nu egentlig bare det smagte af en snotklat i saltvand hehe.
Jeg flyttede mine grænser ved at cliffjumpe, fra kæmpe klipper, var ude og snorkle, og vi så en masse flotte fisk.
Det var så utroligt smukt, og romantisk, vi så solnedgangen fra en høj klippe udover vandet, og Mikkel tog min forlovelsesring af da vi dykkede under vandet, og friede til mig helt forfra igen, bare under vand, uha mit hjerte smeltede mange gange på den tur.
Helt klar en ferie jeg ALDRIG glemmer.
Og nu hjælper det jo også meget godt på det, at min eneste ene og bedste ven var med mig, det gjorde det bare det meget mere perfekt.
PERNILLE NYGAARD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE FORLOVEDE