EN SPONTAN TUR TIL MALTA!

TRÆT AF AT VÆRE BLEG, OG GIDER IKKE AT STOPPE PORENE TIL MED SELVBRUNER?


Se med her hvis du er træt af at være ligbleg, men ikke vil skade huden med solarium, og stoppe porerne til med selvbruner!
Jeg har altid synes det var pænest, at man havde en flot farve/glød, så man så lidt mere levende ud, men i Danmark forsvinder solen bare om vinteren, og giver os ingen farve overhovedet!
Jeg har prøvet adskillelige selvbrunere og tan in a can osv osv osv, men intet har bare været godt nok, det har givet mig en grim farve, for meget farve, eller endda for lidt farve, og det værste det stopper porerne i huden til, så huden ikke kan ånde og dermed tager skade! SMID DET UD NU!
For lige nu ass we speak almost, er det helt nye produkt tan lux blevet fløjet hertil helt fra HOLLYWOOD!
OG ja, det er det helt nye produkt i 2018, og jeg har det allerede hjemme på hylden i min lejlighed, og jeg ELSKER det!

Og derfor vil jeg dele det med jer dejlige læsere! Tan lux, er en lille flaske med en olie, som du skal dryppe i din helt egen dagcreme, jeg drypper 3 dråber på min håndflade sammen med min creme, og massere det derefter i ansigtet, 5 timer efter har jeg den flotteste glød, og huden kan stadig onde igennem og det er ikke usundt for huden overhovedet, faktisk plejer olien samtidig huden! Og det bedste af alt, du kan selv regulere hvor brun du vil være, så prøv dig frem med hvad der passer bedst til dig 🙂
KØB DET HER!
PERNILLE NYGAARD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SPONTAN TUR TIL MALTA!