Før og efter min Tan Lux hjemmebehandling!

Blev en ny kropsdekoration rigere!

Da jeg i weekenden var til INK festival i Arena Nord i Frederikshavn, hvor jeg spontant lige besluttede at jeg skulle have en tattoo, og det fik jeg da sat hurtigt igang, fandt en bod jeg synes så god ud, med dygtige artister som kunne hjælpe mig, de var helt booket op, men fik så ringet til en kollega og spurgte om han ville komme og hjælpe mig, og det ville han meget gerne, så tak til Christine 😀

Det var en rigtigt fin men meget intim tattoo jeg fik mig, så kan godt være jeg vil holde den lidt skjult endnu 🙂
Men hvis i vil have en virkelig flot og professionel tattoo så prøv Blæk Tattoo, de er dygtige!
Blæk Tattoo – klik her
PERNILLE NYGAARD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter min Tan Lux hjemmebehandling!