INDRETNING AF LEJLIGHEDEN

Kan man tillade sig at være skuffet over at kæresten ikke husker ens CPR-nummer?!

Sødt billede, men i disse dage står den ikke på kysse, hygge, nussetid, men træningslejren for Mikkel!;)

Lidt mærkeligt blogindlæg, men jeg undre mig over om jeg er den eneste som tænker at ens kæreste burde kunne ens CPR-nummer udenad, det jo det nummer man fik før ens navn overhovedet, hvis jeg ikke have noget navn ville jeg jo kun have mit CPR nummer som genkendelse af mig ?:O

Nå, men den samtale har vi altså haft her hjemme, da min kæreste havde glemt mine sidste 4 cifre i mit CPR-nummer, som jo er de vigtigste cifre, resten er jo bare fødselsdagsdato, den skal han kunne!

Jeg har foreslået Mikkel at vi i de kommende dage kun tiltaler hinanden efter vores sidste 4 cifre i vores CPR nummer, ret fængselsagtigt, men så må han da måske huske det 😀 hahaha (Det er faktisk meget sjovt)

Derudover har jeg tænkt over hvad jeg skulle lave blogindlæg omkring, da jeg godt kan lide at lave nogen sjove ting, så er der nogen ideer så kom endeligt med det!
Og så starter jeg forresten snart min nye YouTube kanal op, hvor jeg vil lave en masse sjov, har nogen sjove ideer i vente, og glæder mig til at fortælle jer mere om hvad den skal handle om!

XoXo 13-10-1900 -****

 

2 kommentarer

 • Klara

  Vil du ikke lave daglige vlogs? Så vi kan se hvordan jeres hverdag fungerer samt Q&A med Mikkel. Generelt om det at bo sammen, have en kæreste. Måske også med din datter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Nygaard

   Hej Klara 🙂
   Jo det skal jeg nok prøve og lave mere af herinde 🙂
   Og om ikke andet skal jeg nok linke til min youtube kanal når den kommer op og kører.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRETNING AF LEJLIGHEDEN