Kan man tillade sig at være skuffet over at kæresten ikke husker ens CPR-nummer?!

Hvad det kræver at have en blog, og hvordan man bliver en kendt blogger?

Jeg har i anledning af dette indlæg snakket med andre kendte bloggere, for at få en meget bredere forståelse til min guide line, og for at kunne besvare de spørgsmål der må være omkring det at være, og blive en kendt blogger på bedste vis.

Den første kendte blogger som giver sig til udtryk er Janni Ree kendt fra ?Forsidefruerne?, og hendes fantastiske personlighed som så tydeligt stråler igennem på hendes blog. Janni har tilmed skrevet en bog ?Golddigger – I Think Not? som udkom i denne måned. Janni’s blog på Blog splash

Hvordan blev du blogger? Var det din egen ide, eller blev du kontaktet af nogen som ville have dig til at blogge om dit liv?

Det var min egen ide at blive blogger, det er en god måde at formidle ting ud, og ved jo at pressen interesserer sig for det jeg skriver.

Hvad er dit trick til at skabe sig en sej blog, hvor man kan lade sin personlighed stråle rigtigt igennem?

Jeg skriver tit meget personligt, giver enormt meget af mig selv, det kan folk godt lide.

Kræver det meget at have en blog, skal den vandes og passes hver dag?

En blog kræver meget tid, der skal ske noget et par gange om ugen.

Koster det penge at få sin egen blog?

Det koster penge at lave sin egen blog medmindre man ligger under Bloggers Delight som jeg gør. 

Med din nye titel som forfatter, får du så tid til bloggen?

Jeg har formået også at have tid til bloggen selvom jeg har skrevet en bog, men ingen hemmelighed jeg har haft et travlt år også med forsidefruer.

Janni bruger altså enormt meget tid på sin blog, men når det er sagt, så er det jo helt op til en selv, hvis man vil bruge 2-3 dage om ugen hvor man skriver et lille eller langt oplæg, der hvor tiden bliver stjålet fra, er når man skal redigere billeder, designe sin blog så den masser til det emne man vælger at ens blog primært skal omhandle.

Min blog handler bl.a. omkring mode, sundhed, mit private liv, men det afholder mig ikke fra at skrive et eller to indlæg om andre ting også.

Jeg er også under et netværk som Janni er så derfor har jeg heller ikke selv betalt for at få en blog, men jeg har undersøgt sagen nærmere og det koster små 9kr for at få en blog op og kører.

Så hvis du vil have en succesfuld blog, skal du ikke være bange for at dele ud af privatlivet, og du skal altså grave dybt ned, og måske endda blotte din personlighed helt, hvilket ikke nødvendigvis er en negativ ting. Find din factor i dig, og lad os andre få lidt inspiration af den.

Det handler nemlig i bund og grund om at inspirere sine læsere.

PERNILLE NYGAARD

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man tillade sig at være skuffet over at kæresten ikke husker ens CPR-nummer?!