Hvad det kræver at have en blog, og hvordan man bliver en kendt blogger?

Døde vi af giften, eller fandt vi modgiften?

Jeg har idag været på noget af et eventyr med min lillebrødre Oliver og Mathias, min kæreste Mikkel, min far Morten og hans kæreste Rikke.

Vi var for første, og spå ingen måder sidste gang inde og besøge Escape Denmark i Frederikhavn, som har beliggenhed nede ved kirkegade. http://www.escapedenmark.dk

Escape room er det fedeste koncept og den fedeste oplevelse, for familie eller venner.
Det handler altså om at man skal løse en masse gåder for at komme rundt i amazonen, og finde den “modgift” til “giften” man er blevet “forgiftet” med, en meget dødelig gift, og den har man 60 minutter til at finde i amazonen, der er så mange gåder, og man er et team og skal derfor sørge for at arbejde sammen og løse gåderne.
Vores team hed Teamisbjørnene, og vi klarede den ret godt, det var super fedt, sjovt og autentisk.

Vi blevet budt velkommen af Anders Engsig som er ejer af Escape Denmark i Frederikshavn, som vi følte os i trygge hænder ved, Anders er selv meget begejstret for konceptet og det kan man mærke i hans energi, hvilket også var en stor fordel for hele oplevelsen at han var der, og han var tilmed god til at fortælle os historien om hvordan vi nu var endt i amazonen.

Jeg har hørt om den her oplevelse fra mange venner, som også synes det var vildt fedt, dog har jeg fået fortalt af venner, at der er forskel på byerne man besøger, og at Frederikshavn faktisk skulle være stedet med de mest autentiske og sværeste gåder og rumme, og det  kan jeg nu skrive under på må være sandt, holde op en oplevelse! Glæder mig allerede til vi skal prøve de andre rumme en anden god gang.
Så hvis man ikke lige er fra Frederikshavn, er det her altså hele køreturen værd må man sige!

Det her er altså en oplevelse jeg vil dele med jer andre, da det nok er det sjoveste jeg længe har prøvet. Havde jo også et fantastisk Team 😉

Tak for en fed aften Anders og Team isbjørnene.

os-i-escpaeMathias, Mikkel, Mig, Rikke, Far, Oliver. (Team Isbjørnen)

 

Pernille Nygaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad det kræver at have en blog, og hvordan man bliver en kendt blogger?