Så er der bestilt tid til en tur hos Klinik Rude!

Paradise Hotel, tv3 og deres spørgeskema til alle paradisoerne inden afrejse.

phdk_landscape2

Hej alle mine dejlige læsere dette bliver et langt indlæg men, med en masse sande spørgsmål omkring mig og min tid i Paradise.

Det var nemlig sådan, at inden vi skulle rejse til Mexico blev der sendt en mail ud til alle paradisoer, en mail hvori der var et spørgeskema som skulle besvares, og den mail har jeg støvet frem, og har endelig aldrig ville dele eller vise den til nogen, men her får i den altså, så hvis i vil se hvad jeg svarede på de frække og nogen kun sandfærdige spørgsmål så læs med her 🙂

Skal lige huske og sige at det her er 7 år siden, og min hjerne var derfor 7 år mere underviklet en den er idag, eller ?:)

SPØRGESKEMAET INDEN PARADISE

Navn: Pernille Nygaard

Alder: 20

Bopæl: *********

Beskæftigelse: Studerende

Stjernetegn: vægt

Beskriv dig selv med tre ord: sjov, sød, fræk


Hvorfor har du sagt ja til at medvirke i Paradise Hotel? 
Fordi, jeg synes det kunne være en super fed oplevelse, og for at få en masse livserfaring med når jeg engang forlader Mexico, og for at få opmærksomhed både i tv og i medierne hvis altså ikke det er det samme..

Hvilken deltager fra de tidligere Paradise Hotel sæsoner minder du mest om? Amalie fra sæson 6

Hvilken deltager fra de tidligere Paradise Hotel sæsoner vil du gerne spille som? Susan K

Hvordan vil du helst huskes efter programmet? Jeg vil huskes som den sød og sjove person jeg er

Har du en tatovering eller en anden kropsudsmykning?
– Hvis ja, hvad er/forestiller den, hvor på kroppen sidder den og har den nogen betydning for dig? Jeg har 2 tatoveringer, en lille sommerfugl nede ved bikinilinjen og sidst men ikke mindst, en blomst på hoften, og ingen af dem betyder noget for mig, jeg var bare ung og dum.

Hvad er du mest glad for ved dig selv? Min personlighed, at jeg kan få andre folk til at smile/grine, jeg elsker min krop og mit ansigt, kan ekstremt godt lide mine øjne, altså hvis jeg en dag mødte min dobbeltgænger ville jeg snave hende og ha sex med hende, synes selv jeg er helt vildt fræk er meget selvglad

Spiller du taktisk eller med hjertet? Taktisk, men man kan jo nemt forelske sig, så hjertet kunne sagtens spille en stor rolle, og jeg er meget nem til tåre.

Hvad tror du bliver det nemmeste og sværeste ved at være med i Paradise Hotel? Det nemmeste bliver helt sikkert at tilpasse sig omgivelserne da jeg er meget udadvendt, det sværeste bliver at undvære dem herhjemme, og ville jo helst ikke ryge ud efter en uge, jeg vil gøre mit allerbedste for at få nogen fede ting ud af det her program og er sikker på det bliver en vild sæson af Paradise Hotel især når jeg er med

Hvordan har du det med at blive ”kendt fra TV”? Jamen det har det meget fint med, jeg vidste jo da jeg tilmeldte mig at det var en af de ting der følger med, jeg ville i hvert fald ikke lad mig gå på af mediernes kritik om mig, elsker også opmærksomhed så det er helt perfekt.

Hvilken tidligere deltager fra Paradise Hotel ville du gerne ha’ scoret? Mads Glearrr fra sæson 5

Hvem har du scoret fra Paradise Hotel allerede? Kysset med Kenneth Borregaard fra sæson 5

Hvilken paradiso er dit forbillede og hvorfor? Amalie, fordi hun er 100 % sig selv og fuldstændig ligeglad med hvad andre folk mener omkring hendes måde at være på, ser utroligt meget af mig selv i hende!

Hvad vil du gerne opnå ved at deltage i Paradise Hotel? Jeg vil gerne opnå opmærksomhed, venskab, måske kærlighed, morskab, oplevelser, erfaringerne rigere, og så vil jeg slet ikke have noget imod og blive Miss Paradise og så tage en masse penge med hjem

Hvor langt kommer du? Finalen med min partner jeg har haft fra dag 1

Hvordan ser din drømmekæreste ud? Det er svært, for personligheden gør bare nogle gange folk meget pænere, men derudover ligner min drømmefyr min far

Hvad er dit bedste scoretip? Jamen jeg har nogen meget flotte øjne, så dem plejer jeg at bruge når jeg scorer, men også vise selvsikkerhed, hvis du ikke selv føler dig lækker, syntes andre heller ikke du er det

Hvad er den værste scorereplik, du har hørt? Der var engang en dreng som spurgte om jeg ville med hjem og se hans frimærkesamling, og da jeg så efterfølgende fortalte at jeg altså har et barn, så var han heldigt nok også børnehavepædagog, har aldrig i mit liv hørt så dårlige nogen scorereplikker som han fik afprøvet den aften, hold da op!

Hvad tænder du på ved en pige/dreng? God krop, udstrålingen, de skal have noget charmerende over sig, og kan godt lide piger med gode bryster og drenge med lækkert hår og god tan

Hvad tror du, at piger/drenge tænder på ved dig? Min røv, mine øjne, min udstråling, min lille smidige krop, mit frække blik, jamen det hele faktisk ..

Hvad er den bedste date du har været på – hvorfor var den god? Har aldrig været på en god date, har aldrig datet, har haft en kæreste i en længere periode og hver eneste gang vi var på date var vi uvenner fordi han mente jeg var meget egoistisk og det er jeg nok også på mange punkter, sådan er jeg vel bare opdraget.

Hvad er den mest irriterende ting, piger kan gøre i et forhold?  flirte med andre drenge, være selvoptaget, være kedelig, prøve på at være ens mor, ingen humor.

Hvad er den mest irriterende ting, fyre kan gøre i et forhold? Snakke om sine x kærester, være kedelige, selvfed, flirte med alle andre piger, være utro, tro at de er bedre end kvinder, prøve på at være ens far.

Hvad er dit yndlingstøjmærke? Uh der er mange men det må nok være Vintage..

Hvad er din livret? Udemad

Hvad er din yndlingsdrink? Vand, H2O skulle være godt for kroppen.

Hvad er dit livs højdepunkt? Mig selv, min datter og min fremtidige karriere og en lille smule min familie..

Hvad er det vildeste, du nogensinde har gjort? At melde mig til Paradise Hotel!

Hvad gør du ALDRIG igen? Får aldrig tatoveret en drengs navn på min dyrebare krop!

Nævn mindst én ting, din far eller mor ikke ved om dig? Jeg har engang kysset med en pige.

Hvor ser du dig selv om 10 år? Jeg er meget målrettet på at lave tv, da jeg elsker fester, opmærksomhed, berømmelse og omtale, så jeg vil have en karrier indenfor tv branchen, jeg syntes selv jeg er meget sjov, og er en god skuespillerinde, kan leve mig ind i alle roller. Så om ti år er jeg tv vært eller skuespiller.

Hvis du kunne vælge at spise middag med en bestemt person (død eller levende), hvem skulle det være? Dirch passer!

 

 

Jaaaaa, så der var lige lidt for alle og måske og en ting eller to mine forældre ikke vidste om mig 😀

Gad vide hvordan mine svar ville være idag? Dem kan i få på bloggen på et senere tidspunkt 😉

 

PERNILLE NYGAARD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der bestilt tid til en tur hos Klinik Rude!