Jeg elsker mine nye læber

Dansk realitystjerne med vild nyhed!

Sådan lød overskrifterne på ekstrabladet, bt og se og hør. Jeg har i en lang periode gerne ville fordybe mig mere i politik og har i den forbindelse, gået med tanket om at stille op til folketingsvalg.

Det blev offenliggjort efter jeg lagte en video op, omkring Bilka’s kage, som vakte opsigt i forskellige kroge. Specielt Karsten, som kritiserede Bilka for at sælge kagen som skulle være en hyldest til Ramadanen.

Jeg gjorde i mit første debat indlæg klart, at jeg ikke går ind for at man som samfund ser ned på minoritetsgrupperne, og at man ikke kan forstå begrebet immigration, er mig en kæmpe gåde.

Jeg har tænkt mig at komme med mange flere videoer, indlæg og meget andet i forbindelse med min optræden i den politiske verden.

Jeg håber andre min følge med både her på bloggen, og min facebook.

 

 

 

Pernille Nygaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker mine nye læber